inflyttningspartaj@jönköping

Jag kom hem från Jönköping igår. Var riktigt mysigt att se hur syrran bodde. Så vi har ätit glassbuffé, myst med grönsaker och dipp, hängt med andra ålänningar, shoppat lite, varit på After Work och så syrrans inflyttningsfest såklart + lite till. Det finns lite mer pics på syrrans blogg och det lär väl dyka upp fler lite här och var.
Nu sitter jag hos baby, illamående och äcklig med en nerv som typ är i kläm i höften, så benet typ viker sig ibland. Haha, kul om det händer ikväll. Ska till studion och dra två danspass kl 17 och direkt efter det ska jag dansa jazz.

När jag satt på tåget insåg jag vad mycket jag lovat och inte fixat här. Jag lovade att ni skulle få se danser från slutproduktionen, oj inget har hänt där. Och jag har helt GLÖMT att berätta om auditionen som jag och Anna var på till Åsa. Inte Ålsta där jag gick utan Åsa. Det var så jävla jävla jävla skit fränt. Men det lovar jag att jag skriver om typ, på onsdag kanske.
Imorgon ska jag ut till Bräcke igen och hålla lektion, lika roligt att pendla varje gång. Men det är fett kul att hålla lektion där.


RSS 2.0