om exakt 1 månad

börjar jag på Balettakademien! Längtar så det gör ont i kroppen!

Här dokumenterade brorsan ,lite på skoj såklart, då jag postade min bekräftelse att jag tänker gå på linjen.
Det betyder att jag nu är med i betalningssystemet, så om jag mot förmodan skulle hoppa av måste jag ändå betala. Nu måste jag bara skrapa ihop 40.000kr, men nog ska väl det gå på nå vänster!

jag förstår inte riktigt


Hoffmaestro & Chraa + utgång

Så jävla sjukt stört frän kväll igår! Hoffmaestro var det sjukaste jag sett på länge, helt underbart! Sen vart det indigo hela natten. Vart sängen typ kl 4 och jobb 8, vilken härlig dag jag haft!

Lars winnerbäck


vilken enorm teaser

jag måste iaf kika på filmen. Känslan i låten.

Kräftskiva & Petter



första bilden

som jag tagit med min födelsedagspresent som jag fick idag (en månad sen jag fyllde år). Fick en digitalkamera av mammsen och pappsen, tack! Äntligen kan jag också knäppa pics på fester och annat roligt, har aldrig orkat släpa med mig min systemkamera. Känns lite väl bökigt och den får inte plats i väskan.

kommer inte skaffa pojkvän..

förrän jag hittar någon som Edward i Twilight. Såg på filmen för andra gången igår, och jag är besatt tamefan. Alltså vilken kille! Man känner lite smått att livet är händelselöst och killarna tråkiga när man ser hur jävla mystisk och romantisk den snubben är i filmen.

GOSH. Kommer med andra ord vara singel resten av livet.

when a dream come true



housemusiken som aldrig tystnar, älskar't!

Här i Björsby dunkar det fetaste housemusiken 24/7. Lillbrorsan har nyss inhandlat mixorbord och två scratch grejer och satsar hårt på att bli Dj.
AAH, han har så jävla skön musiksmak. Det är svårt att sitta stil ska jag berätta för er. Go for it bruuschan!


besviken på speglarna

Var första gången jag dansade framför speglarna idag. Alltså crap. Ni kan ju tänkta er ca 20 olika speglar, i olika storlekar som limmas fast brevid varann. Tänk er sen hur det bli i varje skarv. Det är som att vara i Grönalunds Spegelhus, man har svinit långa ben och typ 4 knäskålar, 8 ögon, 12 armbågar osv. Nja inte riktigt, men typ.

Sen har jag ju lyckats göra sönder ganska många som ni ser. Men äh.
Men man kan ju inte få det perfekt från första början, jag ledsnade iaf efter 10 min och gick in.

Daniel, frågan är om vi ska hyra en sal..? Haha, vi får fundera på saken.


mer bilder från helgen

Åter igen Maddes bilder ♥

island in the sun

Bilder tagna av bästaste Mad

sshhhkål!

Ikväll utgång och sen slagga i stan. Imorgon blir det att dra med sig tältet och drickan och så bär det av till Åländska skärgården med typ 500 andra människor, kommer bli himla mysigt tror jag :)

Skönt att få tänka på annat och umgås med sköna människor.

Dagens 'kika-på-stan' klädsel.

en fresh start - 13.07-2010

En drastisk förändring i mitt liv skedde för ett tag sen. Och precis nu släpper jag allt från två år tillbaka. Vad är det värt att släpa med sig hela tiden då det inte ger någonting annat än negativt.

Idag är en fresh start för mig. Klart. Jag vägrar lägga ner mer tid på personer som det visar sig att skiter i en. Som efter två år tillsammans glömmer en på 1 minut och som visar noll respekt. Som skriver massa onödiga saker offentligt bara för att visa mig att det är så jävla skönt utan mig. Men fortsätt med det, för du är borttagen. Och det jag inte vet lider jag inte av. Och tvärtom.

Erica Österberg, 21 år och singel. Klappat och klart.
Men livet är bra! Flytten till Stockholm i höst, nya människor, nya möjligheter och framförallt: Balettakademien. Jag ska ta vara på det lilla som finns kvar av sommaren på bästa sätt och umgås med alla som betyder.

Jag vet vad jag behöver.
Oh, who you gonna give it to
Oh, who you gonna lie to
Who you gonna cheat on
Who you gonna leave alone

ego innan släktkalas


låt mig få presentera: systembo-laget

Sjukt snygga brudar och sjukt roligt har vi. Dock saknas några bruttor på bilden.
Bilden snodde jag av mad

En till lärare som jag kommer ha i höst.

Detta gör mig så sjukt pepp och så sjukt nervös samtidigt, men mest pepp!
Snubben på filmen ska vi ha i popping. Kolla in vid typ 1.02, jag kan göra vågor med magen men hur fan gör man det med ryggeraden?


Lärare

Denna sköna snubbe hade vi som lärare på streetpasset på Audition, han kommer alltså även vara min lärare i höst.
Skönaste stilen! Det är han i rött och svart.

skönaste helgen

jobb. förfest - cecce. rosé. bruttor. kärringcykel. indigo. mommo. stek på basecamp. sola. volley. förfest - madde. punka. mysan. indigo. dans. pizza. kärringcykel. slocknade.

Idag svettas jag bara. Och ikväll kommer speglarna upp på väggen!

önskas hyra

Är det någon som har en lägenhet att hyra ut till en dansande tok? Eller har en bekants bekants bekant som har en kanske?
Jag är i stort behov, och det är nog inte det lättaste att få i Stockholm.
Det ultimata skulle ju vara att ha en på Östermalm, eller så nära Birger jarlsgatan som möjligt! Typiskt.

Jag är så peppad inför hösten så det är sjukt!

'varmt välkommen som student på Balettakademiens ettåriga Streetlinje'

HELT FANTASTISKT, HELT SJUKT, HELT UNDERBAAART! Och dom skrev i mailet att 'För att hålla en hög nivå på utbildningen valde vi ut bara de bästa av sökande som var på audition den 3 juli. Därför kommer vi annordna en till audition'
Så då blir jag ju bara ännu gladare för då var jag ännu bättre än jag trodde! Åh jag är så himla glad, nu ska jag fara in till stan med gulle Jessica och spela golf, och i helgen då jäävlar ska de firas!

IIIIIIIHH! Stockholm here i come!

kvällens sysselsättning - limma speglar


var lika nervös inför audition..

som jag är tills imorgon då jag får svaret på mailen. Alltså fy. Helt ärligt talat, så tror jag inte att jag kommer in. Jag skulle lätt kunna räkna upp 10 pers som var bättre än mig, och då kollade jag inte ens på alla. Jag ligger nog långt efter då många jag frågade hade dansat sen dom var typ.. 8år. Jag var ju så efterbliven att jag började 11år senare jag.

Men TÄNK OM det står att jag kommit in, alltså det är därför jag är så jävla nervös. Vad gör jag då? Det känns som jag är för dålig för att gå där, jag kommer flippa ut om jag kommer in. Kommer få prestationsångest och lyckorus på samma gång. 4000 euro fattigare men jävligt lycklig skulle jag bli.

rea shopping


Sammanfattning av audition

10.00 körde vi igång. Modernt/afro stod på schemat i 60 min. Till vår förvåning drog dom fram feta bongotrummor och trumset så vi körde till livemusik. Fantastiskt! Vet inte riktigt hur det gick. Har ju aldrig dansat afro förut så fick inte riktigt till stilen. Sen körde vi diagonaler, och när hon nämnde ordet 'piruett' höll livsglädjen på att rinna iväg. Jag som är så sjukt kass på sånt, men förhoppningsvis fejkade jag till det så att det såg helt okej ut.


STREETPASSET körde igång efter 10 min paus. Alltså skönaste läraren och härlig koreografi! Dock inte alls vad jag tänkt mig. Koreografin var väldigt popping-inspirerad, vilket jag aldrig heller dansat förut. Vet inte hur bra jag gjorde ifrån mig där heller. Men skööönaste låten och jag ville aldrig sluta. Synd att streetpasset bara var typ 30 min, för det var ju sjukt fränt.
Här är låten vi dansade till:


IMPROVISATIONEN gick helt okej. Alltid när jag freestylar hemma så är det till Busta Rhymes låtar. Och även på audition var det Busta i högtalarna. DOCK en låt som jag tycker är skitdålig.
Sista 15 sek har jag absolut ingen aning om vad jag gjorde. Och dom hade dragit för speglarna så man måsta ha ögonkontakt med juryn. Kom helt av mig när vissa antecknade eller log osv. Men när jag var klar log dom och sa 'jättebra, tack så mycket!' Så det kändes helt okej.


EFTER allt detta samlades vi och lärarna berättade om linjen, alltså sjuuukt vad jag vill komma in. Crap.
Jag har inga förväntningar alls. Det var många som var duktiga och man vet inte riktigt vad dom vill ha. Så jag tror att jag inte kommer att komma in, men jag hoppas att dom ser på ansökan att jag bara dansat ett år och kanske tycker jag är värd en chans ändå.


Efteråt stressade jag och min nya vän Anna som idioter till Cityterminalen. Men så missade jag ändå bussen till båten. Så vi fick gå svettiga på stan i typ 5 timmar. Men det var mysigt ändå!


Idag har jag fruktansvärt, FRUKTANSVÄRT, ont i kroppen. Jag känner mig som Hulda 95år. Hade jätte ont i kroppen innan audition. Man tänkte man inte på det när man dansade, men när vi väntade på att få improvisera vart man stel, sen skulle man gå in och köra skiten i 1min och adrenalinet var på topp. När man var klar började nervositeten och adrenalinet släppa och då vart man helt slut. Sen springa genom Stockholm med fetaste väskan, ingen strech, gick runt i 5 timmar till, satt obekvämt på bussen osvosvosv.


Men det var en helt fantastisk dag! Och på TISDAG FÅR JAG MAIL!



bye Åland, hello Stockholm.

Är så sjukt nervös, men det ska ju bli så förbannat kul!
Imorgon lite shopping i Täby, sover hos Majvor och sen audition på lördag.
Bäst att sova inatt nu för imorgon natt lär jag vrida mig tusen ggr i sängen.

Ha en trevlig helg gullisar!

RSS 2.0