självkänsla är helt fantastiskt

Jag tycker det är helt underbart att han har sån självdistans/ självkänsla eller vad man kallar det. Jag gillar när han kör sin egen "Remix" vid 1.30!  Han där kan röra på höfterna, dags att börja öva nu killar!

Haileen

är great! Vi trippade runt på stan idag och det blev några fina inköp. Jag gillar henne, vi klickar sådär.. perfekt :b

jag vill ha en egen crew, jag vill så jävla gärna.

Jag tröttnar aldrig att se på det här underbara kliper från You Got Served, min favoritfilm.


accept the challenge

Var in på Catrins blogg och antog utmaningen om att skriva 10 SAKER SOM DU INTE VISSTE OM MIG.
Gosh det var svårt! Och jag kom inte på så mycket saker som inte var ytligt. Men ändå.

1) Jag har ett långt ärr i pannan (wannabe Harry Potter) som jag fick när jag var typ 2år. Fick ett fönster i huvudet. Väldigt dramatiskt har jag hört.

2) Jag kan göra vågor med magen

3) Ibland blinkar enormt kraftigt med båda ögonen, då de jävlas med att antagligen är för torrt eller så rinner det. Så ibland blinkar jag frenetiskt för att få det att kännas okej. Kan se fruktansvärt roligt ut.

4) Ofta lyckas jag rycka till med nacken eller med ett ben när jag sitter stilla och lyssnar på musik. Ofta för att jag sitter och föreställer mig olika koreografier, och jag är så himla inne i det så mitt i allt gör jag en liten spark eller vevar med armen. Känns ju lite, speciellt.

5) Jag mår skit även då jag oftast visar glädje till ytan. Jag gillar inte när folk tycker synd om mig och jag vill inte framstå som något emo-kid.

6) Jag får lite smått panik när jag ser på film och dom filmar med halva kameran under vattenytan och halva ovanpå.

7) Min dröm just nu är att öppna streetdance-studio på Åland.

8) Jag har min mammas näsa och min pappas rumpa. (pappa du kan vara nöjd, vart utsett till KHS:s finaste röv när jag gick i 9an)

9) Jag har en klump på min hornhinna. Råkade peta mig i ögat så hårt för några år sen, att yttersta hinnan fick en fet klump. Den ligger lite på sidan av ögat och ligger bakom på dagen men ibland kommer den fram på morgonen.

10) Jag är bra på att prata och lyssna. Jag har stött på främmande kvinnor som stannar mig på stan och bara vill prata. En kvinnas man dog dagen före julafton och en annan kvinnas man var döende. Väldigt tufft att säga rätt ord just då. Ena av dem sa att jag har en gloria runt mig som gjorde att hon ville prata med mig. Spännande.


Jag utmanar, DIG!


tillbakablick

Vad är oddsen för att vi står på samma ställe på båda bilderna?  Haha, rewigt ♥

det här med kroppen

Dansade Zumba, åt morötter och 'fettförbrännardipp', gick en svettig promenad. Och nu ska jag förtära Ben & Jerrys 'half baked'. Värt :b

Jag är sån där som egentligen inte är nöjd med min kropp, tycker mycket kan ändras på genom träning. Men, jag bryr mig inte. Jag känner inte att jag bryr mig tillräckligt för att bli nyttig på heltid och tänka på "Beach - 2010".

Jag tycker egentligen det låter dumt med "beach..". Varför inte hålla sig fin och fresh hela året isf? Värt att äta skit hela vintern för att sedan i slutet av vintern måsta träna och känna press inför sommaren :b folk har säkert andra åsikter om det där än jag.

Men ibland önskar jag att jag kunde bry mig lite mer, för att känna mig snygg när shortsen och bikinin kommer på. Jag dansar och styrketränar för att jag älskar det, inte för att jag känner att jag måste.

Trevlig lördagkväll gott folk! Nu ska jag vräka i mig glass och se på film i min ensamhet!

senaste tidens inköp


Glasögon BikBok 69kr, Jeansjacka Gina 340kr
Leggins Lindex
Scarf h&m 50kr, Linne Gina Tricot 49kr
Tröja Gina Tricot, 99kr

offentliga battles?

Sitter och funderar ifall jag ska söka till någon dansskola igen. Jag är så djävulskt sugen! Förstår inte hur jag någonsin ska klara av att sitta vid bänken och plugga igen.

Åsa är ju drömmen, men eftersom min lårmuskel är och kommer förbli intakt - så vet jag ju efter förra årets audition (break-delen) att jag inte skulle klara att breaka med lårjäveln. Så Åsa är bara att glömma.

MEN iaf, jag känner att jag har utvecklats mycket sen streetlinjen och jag skulle gärna vilja spinna vidare ännu mer!

Har kollat på Balettakademins streetlinje, och det skulle vara så jävla roligt att gå där. Men jag blir lite skrämd av orden "Offentliga battles kommer anordnas under flera tillfällen" och att det kostar 20.000 PER TERMIN. Jag har inte råd med sånt.

Åh jag hatar att det kosta pengar att uppfylla sin dröm.

funderar på outfit till mina elevers dansavslutning



saknar spontant dansande så mycket att det gör ont

Alltså ni förstår inte vad jag saknar spontant dansande och att ha en 'danspolare'. Miriam är inte bara en av mina bästa vänner , hon är min absolut bästa dans-partner! Jag saknar alla timmar vi spenderade i danssalen och gjorde töntiga steg, byggde på solon och gjorde vår egen koreografi ♥

Det här filmklippet han ni som hängt med min blogg sett 1000ggr. Men jag saknar och älskar på samma gång när jag ser det. Ni som sett det 1000ggr redan behöver ju inte se igen.

Henny, jag och Kevin någon av första veckorna i skolan.


Pernilla Bergman

är nog det sötaste tjejen jag vet. Träffade henne på arken igår, och jag insåg att hon är en av de sötaste personerna jag sett.

För övrigt så var det en skitbra kväll igår! Just nu mår jag lite skit men efter en pizza så ska man väl börja peppa för ikväll igen.

RSS 2.0