tjejen med tur

Äntligen börjar mina puls-problem bli lite bättre. Ibland blir jag svimfärdig när jag tränar för hårt, men i vardagliga livet är det okej. Och såklart när träningen kommit igång igen- så skiter sig nästa grej.

Har haft ont i armarna lite till och från senaste månaden. Har tänkt att det väl är för någon rörelse jag gör på jobbet. Och så var det. Senaste veckan har jag haft så hoolis ont i höger biceps. Kan inte röra armen utan att det gör förbenat ont. Idag var jag till läkare och den är tydligen himla inflammerad. Så är sjukskriven hela veckan. Trååååkigt!

Och jag som skulle dansa 10h i helgen! Får dansa med benen och vänster arm :)

nike blast

På fredag bär det av mot Stockholm och Nike Blast i Globen! Förväntan är stor mina vänner.
Jag har bokat in mig på 10 dansklasser.. på två dagar. Nåja man får se om jag lever och kommer hem med färjan på söndag!
Ska bli så jäkla skönt att få ta någons koreografi. Har saknat det så djääävulskt.


wooop woooop!

För ett år sen uppträdde jag och min klass på streetlinjen i samma tävling, det var så jäkla roligt!
Men FYFAN vad bra dom här var, alltså jag äääälskart!

förfesten som blev lite annorlunda


känslan

när man har dragit ett pass på Träningsverket, och kunderna ger så fin feedback efteråt. Åh.
Körde Move It i torsdags och igår, och på tisdag ska jag ha ett pass Lusse elever, och på torsdag på ordinarie tid. Älskar mitt andra jobb!

lördagkväll


klor

Har sjuka mängder klor i ögonen. Har varit och simmat 40 längder och har inte riktigt lärt mig det där att inte få vatten i ögonen. Men köpte ett par glasögon efteråt så nästa gång, då jäklar ska jag kika på alla under vattnet!

dom har anlänt

Svarta och röda klänningarna är lite korta. Eller väldigt korta. Ska försöka lösa det på något sätt, skulle inte orka beställa efter nya.

öppet hus

Åh vilka fantastiska två timmar jag hann med på Träningsverkets Öppet Hus idag! Jag jobbade till 15, och sen skulle jag dra Move It kl 15.30. Så direkt iväg från jobbet och in till jobb nr 2. Och vad folk det var! Jag hade 28st på mitt pass och det var ett sjutusans roligt pass och jag är nöjd med min insats! :)

Har varit jätte nervös och förväntansfull hela dagen, men så fort man kommer upp på scenen och lägger på sig micken så släpper det - och tur är väl det!

Nu har jag nyss vaknat, for till Nikkes jobb (hotell Pommern) och karva i mig en halv pizza innan jag blev trött och smällde pannan i bordet. Nervositet, adrenalin, svett och dans tar på krafterna.

whaaaadup


råkade visst trycka hem lite nytt

Jag kommer väl vara längst på Kino och alla kommer säga "oj vad lång du är!" men what to do.
Ibland vill jag också vara fin på fötterna.

Beställde 2 sådana, en i rött och en i svart.

Bildbomb

Damernas Afton
Jag och ca 14 andra från Träningsverkets personal uppträdde på Damernas Afton. Jag körde 4 olika solon och var lite av den "röda tråden" i programmet, därav denna kroppsmålning.



Juldagen



Nyår


erica - nu som brunett

Då har jag samlat mod till mig och blivit brunett. Vart sådär helt okej nöjd. Ville ha många nyanser och så, men känns som det ä helfärgat med ett litet försök till blonda slingor i. För mörkt vart det också - men det kommer gå ur efter några tvättar. Men jag ville ha en förändring!

Kom nyss hem från mitt andra hem - Träningsverket. Har dragit pass. Det gick hyffsat idag. Har fortfarande lite problem med pulsen men det börjar bli en vana :)


RSS 2.0