råkade visst lägga i varukorgen


bestämt


vilken jäkel!

Skulle skriva ut en bild från datorn, och så skrattar skrivarjäveln mig rakt up i ansiktet och ger mig detta. Motherfucker!

finally!

Äääääääntigen är mina 7 arbetsdagar slut och det är helg!
Åh vad jag ska njuta hörrni, hoppas ni gör det också!

saknar BA Street


slut som artist

Har nyss kommit hem från ett svettigt Move It pass på träningsverket. Håller egentligen inte pass på torsdagar, men ibland blir det att man vickar för varann!

Jag är så jäkla trött för övrigt. Imorgon är mitt 7:e arbetspass och jag är slut. Är inte alls van att slita 7 dagar i streck. Ska bli så jäääkla skönt med helg! Är lite spänd också för vad som komma skall.. inpuls beställde tid till frisören för flerfärg&klipp.

Jag hoppas det blir bra. Helst.

Gratis träning!

Den 26:e september kl 18.45 kommer jag köra mitt pass 'Move it', då det är Öppet hus på Träningsverket.
Då kan ni komma och dansa gratis! Och samtidigt såklart testa på massa andra pass :)

Efter varje pass fyller ni ert namn på en lapp, och lägger i lådan i salen. Ju fler pass ni går - desto större chans att vinna finfina priser!


design

Jag borde verkligen göra om här på bloggen, inte sant?
Jag heter förvisso Erica Österberg fortfarande, dans är fortfarande min drog. Men balettakademien är ett minne blott och jag är ju tyvärr ett år äldre än 21.

Men jag har lixom inga ideér på hur jag vill ha det. Måste dock funderas på. Stort. Jag vill ha fint här. Som ett nystädat rum. Typ.


koreografier och åter igen, koreografier

Ojoj hörrni, det är mycket på gång nu! Det rullar in dansjobb må jag säga :)
kommer behövas mycket tid till att bygga koreografier, och det gillas stort. Är ju perffa att man får hålla igång 'dans-tänket'.

peppish!


RSS 2.0