det här med jullov

Nog är det himla skönt med jullov alltid. Men lite kryper det i benen och jag känner hur de muskler jag byggt under terminen sinar bort. 15h dans har vi på schemat i veckan, sen blir det väl några timmar till som går till kvällskurser. Så tror ni att jag känner mig som en klubbad säl? Ja.

Samtidigt måste jag väl vila lite inför nästa termin som kommer bli tuffare, både fysiskt och psykiskt. Jag är himla nervös. Nya lärare och nya hiphop stilar. House, break , popping osv. Mamamia.

Nåja, här är några av mupparna som kvällen kommer spenderas med. Klassfest med MK05.

tisdag


gammal eller efterbliven? Chat med lillborsan


"asså shiiiiiit"


13 olika sorters julgodis


dagen före dagen före dagen

idag har jag känt mig som en påse skit. Bobborna tar över och förkylning suger.
Men imorgon är en ny dag!

att våga eller inte våga, det är frågan

 


borta bra, men hemma bäst


igår och idag

Igår - dansade jag med syrran och solli hemma i hallen. Drack jag glögg i Saltvik. Firade jag bror min som fyllde 15. Dansade jag lite framför min 20cm breda spegel i mitt rum. 

Idag - har jag haft sovmorgon. Bokstavligt talat slängt i mig frukost så jag vart illmående. Gymmat på Vikingahallen. Nu ska jag slå in julklappar och sen mysa och se på film, Grown Ups, med syrran. Bada bastu. Antagligen kommer jag dansa framför min 20cm breda spegel i mitt rum. Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Jag älskar jullov.

kommer sakna dessa fantastiska människor


en "Hejdå-ha-ett-bra-lov" kväll med klassen


Mitt experiment: ny dansfilm - i stop motion

Nästa gång blir det mer avancerat och längre :D

jag älskar dig

Det var en nervös dag. En dag då jag skulle stå framför en jury på Balettakademien och dansa. Ta koreografi och improvisera. Vi bytte om i omklädningsrummet längst ner och tjejen brevid mig inleder en konversation.
Jag kunde aldrig ana, att den här tjejen skulle komma mig så himla nära. Vi var med varandra hela dagen. Gick och shoppade tillsammans och det kändes efter några timmar som att vi skulle känt varann flera veckor.

Vi addade varann på facebook och bytte nummer. Och till min stora lycka kom vi båda in på BA Street.

Hon är helt fantastisk. Från första ögonblicket tyckte jag om henne och nu är hon en stor del av mitt liv. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig efter det här året är slut.
Du är så himla rolig när du härmar folk, och jag älskar din dialekt. Du har så jätte fina ögon och du är så himla söt i ditt lockiga hår. Jag älskar hur du jämför allt som har med pengar att göra med mat. Eller hur du ler när du dansar disco i klassrummet.

Jag älskar när du sover över hos mig och vi lagar en mumsig middag och hemmalagat bröd. Somnar 20cm ifrån varann och vaknar likaså. Du förstår mig så bra och om jag har en dålig dag är du mitt lyckopiller.


Anna Wiktorsson - Jag älskar dig!



uppvisning dag 3

Ikväll var lätt den roligaste kvällen hittills!  Daniel var och tittade och han lät nöjd.
Jag hade min lila favorit t-shirt på mig, love it!

Imorgon ska jag korra med bästaste Annaannakaffepanna och även utföra ett litet dansfilm-experiment med hjälp av klassen, så snart kommer det upp en film!

dag 2

Har haft ont i foten i typ två veckor snart. Men bara lite. Fram tills nu, när det gör ont så sätäns. Sov lite halv kasst inatt då det värker i den hur jag än ligger. Så imorse när jag kikade har fotknölen bullat upp sig.
Fint fint fint såhär på Dag 2 med uppvisning.


lucia, utan lucia men med dans istället

Genrepet: Gick väl.. sisådär. Vi tappade bort oss lite och jag tror nästan alla gjorde lite småfel. Men det är ju faktiskt meningen på ett genrep, right? ;)
Efter genrepet satt vi i sal 7 och chillade. Övade lite, gjorde oss snygga, improviserade och myste.

Föreställningen däremot gick fint! Inga större missöden iaf. Det enda jag känner såhär i efterhand är att jag kunde tagit i mer. Jag har lätt för att slappna av för mycket när jag känner mig bekväm. Men jag har ju tisdag, onsdag och torsdag kvar att fixa till det på!

Dock har jag inte känt en enda liten gnutta av Lucia idag. Jag har inte ens tänkt på att det är Lucia.
Men har varit en ganska stressig och pressad dag så får väl ta det nästa år.
Har inte hört en sång, inte sett ett ljus och inte skymten av en Lucia.
Bara en lussebulle från Hemköp för 7kr, och den gav inte så mycket feelis.

snap


lördag!

Det var helt fantastiskt att kika på en break battle. Skandinaviens bästa breakare, sjuukt. Dom var så jäkla grymma. Dessutom vann en finne, det var ju lite plus i kanten.

Alltså vi kommer ha break nästa termin, och jag bara undrar hur det ska gå :D
Två rappare agerade pausunderhållning och dissade allas morsor med låten - din mamma.

Sen spenderades resten av lördagen på Söder. Fin kväll med fint folk!


battle ikväll!


Ring of Champions

På lördag är det Ring of Champions på Kulturhuset i Stockholm. "Årets råaste breaking battle" tydligen.
Det är skandinaviens bästa breakare som battlar om titeln Skandinaviens bästa breakare 2010.

19:00-20:30 - inträde 80kr

onsdagkväll


känslan, känslan!

Åh vad livet är fint just nu! Jag blir helt till mig i trasorna. Idag hade vi sista Jazz lektionen med Maria Kim. Och hon sa så fina ord till mig inför nästan hela klassen. Hon sa att jag gjort stora framsteg och att det verkligen syns osv. Ååh jag blev jätte glad. Det härliga är att jag verkligen känner själv hur jazzen gått framåt. Åh vilken fin dag!

Sen hade vi hiphop med Daniel, och det innebar bara en sak - nöta nöta nöta inför julshowen.

Vi har 4 olika koreografier som vi slagit ihop. Så vår del i showen är 8min lång. Vi dansar bla till Everybodys Drunk - Ludacris och Nsync - Gone. Sen gör vi lite roliga grejer där emellan. Det är både Daniel Rörström och Manne Schutt som har korrat.


övning inför julshow pågår

På måndag inleder vi vår rep-vecka. Då har vi Daniel varje dag och ska bara nöta nöta nöta inför julshowen.
Veckan efter har vi julshow måndag, tisdag, onsdag och torsdag. 19.00 i Studio 4 på Balettakademien, typ 100-120kr inträde tror jag.

kom hit din söta jävel så ska jag krama om dig


holy snap god


julkalender

Jag skulle vilja göra något roligt här på bloggen, typ något kul varje dag fram till Julafton. Men jag vet ju inte vad. Typ svara på en fråga om mitt liv per dag, men det känns lite.. tråkigt för så intressant liv har jag inte.

Kanske tvinga mig själv att göra en 8a varje dag (jag är seg på att korra), för att sedan 24 december ha en hel dans klar. Äh jag vet inte, vet ni?

anteckningar

Såhär såg planeringen ut när jag och Miriam skulle göra vår lilla dansfilm. Jag förstod inte först vad det handlade om, men det här var tydligen när vi skulle redigera filmen.


hur underbart är inte det här?

Herr Rörström visade oss det här klippet i skolan häromdagen, han vill att vi ska inleda vår Nsync korre som snubben i början av filmen. Det kan ju bli, intressant. Så sjukt störda dansare och älskar korren.

RSS 2.0