lov - dålig update

Jag är hemma på lov nu en vecka, så jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar er med något roligt. Men jag glider mest runt och har det bra :)

audition träning

Imorgon har vi "audition- träning" i skolan. Det innebär att det är typ 7-8 lärare som kikar. En utomstående lärare som lär ut, och streetlinjen och förberedande linjen dansar. Vi kommer köra 30min jazz och 30 min modernt. Bara koreografi. Man ska alltså göra sitt absolut bästa som att det vore en riktig audition.

Sen delas vi upp i små grupper och visar för domarna. Jag har ångest. Jag kan inte dansa jazz eller modernt och jag är apseg att ta korre. Jag vet att jag är negativ nu, men jag har svårt att se något roligt i det här.
Men det blir säkert bra.

Efteråt går vi in en och en och får feedback.

Ångestdagen är här. Men jag får iaf fara hem till Åland sen.

lite nackprobs

Vaknade med nackspärr igår, for till skolan och ålade på golvet, stod på huvudet, stod på händer, snurrade (försökte) på översta ryggpartiet, armhävningar osvosv. Jag kan berätta för er mina vänner att min nacke nu mera har låst sig. Imorgon hoppas jag det är bättre för då har vi jazz och breaking igen.

Efter det kan den få bråka hur mycket den vill, för sen är det en timmes hård press på fredag och sen har jag en veckas lov. Hihi.

lördag söndag

Lördagkvällen spenderades hos Stella med Jennie, Katja och Nicco. Vin, kikade Bounce-filmen och körde lapp-leken. Himla fin kväll.


Battlet igår var GRYMT! Dansarna var jätte duktiga och popping och house = jäkligt bra musik. Domarna var Moncell illKoxby Durden, Coco-pops och Yared. Finfin kväll, tackar Lava för det!

house vs popping battle på söndag!

Be there! Det kommer bli sjukt.

 


street star filmen

Jag har samlat mod till mig nu. Här kommer filmen när jag freestylade på StreetStar. Som ni vet är jag sjukt självkritiskt och jag kan säga tusen saker jag inte gillar i klippet.
Men förra gången jag battlade sa jag också att ni kanske skulle få se filmen, och det har ni inte fått. Så jag känner lite att jag gör det för att inte lova saker och inte hålla dom.



aaouch

Har haft 1,5h breaking idag igen. Jag har så himla ont i kroppen. Eftersom vi bara jobbar med coola saker nere på golvet så kan jag berätta att varje litet ben som sticker ut på kroppen är ömt. Men vi har lärt oss mycket den här veckan, kommer bli roligt nästa vecka igen när kroppen inte är så öm.

Imorgon har vi Daniel, det kommer blir lika trevligt som alltid.

Jag har inte glömt bort att jag sagt att jag kanske ska posta freestyle-filmen från Street Star. Men jag drar mig lite för det och har inte bestämt mig om jag vågar det ännu.

banne mig


alla ♥ dag

Idag har vi haft breaking för första gången. Det var tungt och svårt! Men jäkla roligt. Handlederna är ömma och jag känner muskler jag nog aldrig känt förut. Vi har bara jobbat på golvet hela lektionen. Inget stående alls (förutom fysen). Svettigt.

Vi ska ha det imorgo och onsdag den här veckan. Sen kommer vi ha Daniel resten av veckan. Nästa vecka har vi break alla dagar utom fredag. Kommer bli två veckor med träningsvärk och stelhet. Men vi kommer lära oss massa fränt!

Hoppas alla får en fin alla ♥ dag idag!

hihih


onsdag

Den här veckan har vi haft modernt, jazz och house.
På moderna håller vi bara på med teknik, vilket kanske inte är det roligaste men det är himla bra.

På jazzen har vi börjat med en ny korre idag.

House lektionerna har varit svettiga som tusan.
Ursäkta svordomen, men jävlar vad svårt det är att få till det snyggt.
Vi har bara fått/lärt oss massa steg. Vi har inte ens gått igenom jackingen (groovet eller hur man ska säga).
Läraren är hård men bra. Har lärt mig massa på bara två lektioner. Hihih.

min playlist

Det är några som frågat lite nu som då efter min playlist på Spotify. Så nu tänkte jag att jag delar den här,
men jag har tagit bort allt onödigt skit så nu är det väl i princip bara sånt jag dansar till, eller har dansat till i skolan.
Däremot brukar jag mest lyssna i iTunes, men någon fin fras ska väl finnas där!

http://open.spotify.com/user/ericao/playlist/7nQgYT9gqoPbSxTJafAiUU

svettigaste lektionerna har börjat

House- perioden i skolan började idag. Jag har dansat house "ordentligt" två ggr tidigare. Det är jäkla svårt att få till det. Men vi har bästa läraren! Moncell "ill kozby" Durden (googla/youtuba honom). Han har vart med från början så att säga. Han är asball och så himla duktig på att lära ut.

Jag ska banne mig bli bra på house innan terminen är slut. Banne mig.

skön låt att freestyla till

http://open.spotify.com/track/2EXnjwCPbuBj1VL3Gk8THu

spyr lite på modernt och jazz den här veckan

Hittills har modernt och jazz lektionerna inte gått så bra. Crap. Det suger med såna veckor. Men hiphopen har gått bättre. Daniel får en på så bra humör.

Såg en bild på mig på mad.ax, så nu måste jag kolla igenom gamla bilder. Det är kul vad man kan hitta ibland.


RSS 2.0