DANCE!

Nu har jag anmält mig till ter kurser på danceworld: HOUSE, STREET/HIPHOP och STREETLATIN! :D

Nu är det bara att hoppas på att jag får dansa där :/ läste nyss att dom vill att danslärare/ledare ska gå nå andra kurser eller vad det stod. Men jag ser mig inte att gå kurser med danslärare som undervisat i 10 år sov.
jag har ju trots allt bara dansat i ett år.

Känns lite wierd att dansa på en studio, och hålla kurser på en annan. Men jag vill verkligen dansa själv och ta någon annans koreografier. Det är ju inte så att jag tänker sno någon koreografi och så, bara få göra det jag älskar.

österbergs flickorna som små skitar

dagen före julafton kikade jag och syrran på lite filmer när vi var små skitungar.
Testade filma lite med mobilen på tvn, hyper tektiskt, när jag och syrran busar i våra favoritkläder (clowndräker) Dessa clowndräkter finns kvar än i dag! (dock lite korta i benen) Jag är den rosa klupen.


hjärntvättartime

Försöker hitta tre bra låtar till de nya danserna. Men shit, jag har inte kommit någonvart nästan.
Funderar att ta  Pussycatdolls - when I grow up till fortsättningsgruppen. Men sen behöver jag två till.
Det kommer väl gå som i början på förra terminen, jag hade 3 olika koreografier som jag testade med nybörjargruppen, men alla var lite för svåra. Så jag fick helt enkelt hosta upp en koreografi till lektionen efter. Det var ju stressfritt. Or not. Dessutom kan jag inte koncentrera mig alls idag, hur mycket jag än vill.

Ja jävlar

Jag minns smärtan! Jag och Miriam byggde lite koreografi till slutproduktionen, verkar som en av dom där gångerna då man helst bara ville hem och sova. Nåja, slappt ser det ut från min sida iaf, och det blir inte bättre efter att jag slagit huvudet i golvet.


snus i micron!

Första året på MK. Jag & Yasmine lade Martins snusdosa i micron. Kan tilläggas att han i ett senare skede doppade min vattenflaska på killarnas toalett.


Ahvenanmaa

Hemma på Åland nu. Sitter i mitt tomma rum med olja i håret och väntar på att bastun ska bli varm!
Snart är det julafton. Då blire bastu på morgonen och sen julgröt har jag just bestämt. Fresh och jävligt mysigt.

I övrigt så saknar jag Tommy redan. Det kommer bli lite tungt, men när det är jul är det så mycket annat som händer så det går säkert snabbt! Jag älskar dig.

Så fellows, om ni vill hitta på något så finns jag på: 04573425907!

RSS 2.0