Dagen i några ord

Modert och hiphop. Fika på Nicolinas jobb (espresso house) med fina brudar. Shoppat tröjja till battlen. Redo! Iaf på klädfronten.

ludacris


från Fez till hunk



improvisation

Tänkte posta en film när jag improviserar någon dag så att ni nära och kära där hemma får se att stilen ändrats lite. För lite har den faktiskt ändrats på dessa typ.. 4 veckor. Och så är det bra övning för självförtroendet att palla lägga upp filmjävlarna utan att ta bort dem efter 1 min.

Men inte idag. Är för trött i kroppen - och det är bara tisdag ännu.

hahaha jag dör.


kvällspass

Torskfiléerna är på stekning, potatisen kokar och champinjonerna cuttade. Efter förtäringen far jag och Anna till skolan och kör en hiphopklass med Dääniel.

vilket jävla kap

har nyss handlat 8 potatisar, 6 champinjonier och 4 bananer - FÖR 14.90 KR!
Dra mig baklänges och släng mig i brunnen vad plånboken gillade läget just då.

Till och med tanten i kassan vart så till sig och utbrast förvånat "oj vad billigt det vart!"

helt kiva!

Jazz lektionen gick faktiskt helt okej idag. Det börjar gå bättre med alla teknik grejer. Har fortfarande svårt med koreografin, alla dessa snurrar ord som plié, tendu, arabesque, attityder och développé.. gör mig totalt förvirrad. Men jag känner att det går framåt, jippie.

Hiphop med Daniel. Körde mycket koordinationsövningar, vilket var.. klurigt men kul. Körde även CYPHER (när jag säger cypher så menar jag då man står i ring och en går in och kör). Det går bättre och bättre, men när jag blir nervös låser dig sig. Battle på lördag.

lördag söndag måndag

är så sjukt trött idag. Så sjukt trött. Igår var jag med Elin på hockey, det var länge sen jag kikade på hockey så det var nice. Hängde lite hemma i soffan och fikade med Ken på indigo, sen.. vart det inte så mycket mer. Låg i soffan till 04.30 då jag övervägde att det nog var lika bra att gå och lägga sig.
Idag har jag mått illa och städat i garaget. Om 1,5 timme far jag tillbaka till Golfvägen, längtar efter min säng.

Imorgon - jazz & hiphop, även kvällskurs i hiphop. Nu får halsen göra hur ont den vill, för den här veckan skare dansas.

måste. öva. inför. battlen.

Om en vecka battlar jag inför massa massa massa folk. En jävla vecka.

spräcker nyllet

Idag var syrran och kikade på  hiphop lektionen i skolan. Vi lärde oss bla en variant av slide. Heheh. Gjorde klar versen i Daniels koreografi. Det var klurigt. Speciellt sista steget. Det är en ganska osäker känsla att stå upp, falla spikrak ner mot marken för att sedan (förhoppnigsvis) orka ta emot sig med armarna så pass mycket utan att slå ihjäl sig. Det är lite som fritt fall fast framåt.
Det är som Daniel säger: "Om ni spräcker nyllet när ni når marken, vet ni att ni måste göra fler push ups".

Men jag gillar hans koreografiii. Gillllllllar. Imorgon kommer jag till Åland.

det känns som jag har sendrag i huvudet, jävligt oskönt.


tack och hej sommaren 2010


sugen

Så otroligt sugen på en helkväll. Det känns som det var ett tag sen jag var på krog. Men nästa helg efter vi har BATTLAT så ska vi ut med klassen tror och hoppas jag. Heheheh.

är så himla stolt

Tror jag har postat den här låten tidigare. Men det är ju så sjukt bra. Kevin Kelly är min enda gayfriend (älskart!) och en av de stördaste personer jag känner.
Men han är ju så jävla bra. Den här låten tycker jag att ni ska dra på full voima och köra som förfest-låt.


Anna & Anni - pärlorna i mitt liv


dansfilm

Idag är jag så sjukt sugen på att bygga koreografi. Kanske jag lägger upp den här, om den blir okej. Det var ett tag sen nu. Kanske.
Måste börja spåna på låt och bygga 8or i huvudet, eftersom jag inte får anstränga mig.

på repeat idag


det negativaste inlägget i den här bloggen på länge

Hatar du negativa inlägg? Läs inte.

Ibland måste man få vara emokid. Det bara är så. Jag är det just nu.
I två veckor har jag haft ont i halsen. Första veckan sjuk hosta och tungt att andas. Nu har det övergått till halsmandlarna, gör så stört ont när jag sväljer.
Och vad tycker lärarna i skolan om att dansa med ont i halsen? Sitt ner. Tydligen kan det leda till infektion eller i värsta fall något med hjärtat.

Idag var jag till läkare. Blodprov och halsprov - visade ingenting. Så jag frågade då om jag kunde få dansa som vanligt. Nej det fick jag inte. Helt fantastiskt. Jag går lite fel skola för att sitta.

Ni som ligger mig närmast vet hur jag mår ibland, speciellt på kvällarna. Och igår kväll och idag har varit de värsta timmarna på mycket länge. Just nu känner jag bara att jag vill glömma allt skit som släpar och må bra 24/7. Men det är alltid någonting som kommer upp. Alltid någonting.

När jag är nere så dansar jag. Nu när jag är nere och inte får dansa - deppar jag ännu mer. Ingenting går bra nu. Skolan är det finaste i mitt liv just nu. Så jag vill verkligen inte sitta på sidan, jag behöver dansa.
Verkligen.

Nu ska jag lägga mig i fosterställning och se på tecknat.

lördagens känsla


blöta och lyckliga efter allt dansande


film från dansen på Plattan

Har för första gången i mitt liv DANSAT I EN OFFENTLIG 'RING'! I andra klippet er ni en snubbe som dansar i en 'ring', där dansade jag och Katja innan! HIHI. Hoppas innerligt att det inte finns film på det. Det var 40 sekunder av jag-har-ingen-jävla-aning-om-vad-fan-jag-håller-på-med. Men det var sjuuuk känsla!

Här är en liten film från de 45min som det höll på. Regnet öste i slutet, iinga problem!

världens bästa klass♥

Dock saknas några på bilden.

nu far jag till Plattan och dansar!

hiiiiiihhhhhhh!

snott från mad.ax


intresseklubben säger hej

Har varit en lugn dag idag. Såg Dogge Doggelito på skolan. Det har varit lite kändisar där på senaste. Tobbe Trollkarl och "Micki" från Rederiet bla. Anna ser kändisar hela tiden typ överallt, jag ser dom först när hon säger vem det är.
Häromdagen såg vi 'den knubbige rumskompisen i Ondskan'. Imponerad ålänning i Stockholm - check.

vår klasslärare är typ, den bästa ever!

Det här hittade jag på http://www.thevoicestreetdance.se om ni vill kika lite närmare.

bad dance day

Idag har jag först varit tårögd och gråtfärdig på hiphopen, sen fått en uppenbarelse över de finaste och underbaraste muffins jag någonsin sett. Undrar vad som kommer ske härnäst.

59kronors shorts


den här låten övar vi grooves till, den är schöön.


längtar så sjukt tills torsdag!

Då ska vi dansa på Plattan, vi och hundratals, hundratals till!
Jag kommer vara helt hypad efteråt, jag känner det.

andra hype lektionen..

var så sinnessjuk. Alltså det finns bara två ord som kan beskriva lektionen - underbart svettigt!

Några av dessa steg som ni ser i filmen gick vi igenom idag. Fast andra verisioner och hit och dit. Kika så vet ni ungefär vad vi pysslar med på Hypen.


dagens dans

Jazz - känner mig fortfarande som en klumpekloss, men det är ändå jäkligt roligt att få en utmaning. Nu när man kommit så nära klassen är det inte alls obekvämt om det går åt.. helvete ibland.

Hiphop - i 45min pratade Daniel om hiphop musik. Vi ska helst lära oss att höra om musiken kommer från Eastcoast, Westcoast eller Dirty South bland annat. Jäkligt intressant. Gick igenom grundestegen som vi lärt oss, lite nya lockingsteg osv.

Nu vila och kl 17 är det kvällskurs i hiphop.
Imorgon HYPE med Joaquin Perez!

jämförelse med skogsturken

I Torsdags byggde Daniel på vår koreografi som vi kör på hiphopen. Och ett steg skulle vi klappa oss på bröstet och se så badass ut som möjligt.

Då kom han på den underbaraste beskrivningen på hur vi skulle tänka när vi skulle se badass ut. Skogsturken. Så när man klappade sig på bröstet skulle man tänka typ "eeey, vem va de som kasta".

Skönaste lärarna, check.


dagens modern dans svettoutfit


HYPE

Joaquin Perez undervisade oss i HYPE idag i skolan. Alltså jävlar det var svettigt. Tänk er att alla steg man gör innehåller hopp och kickar och gosh jag kan inte ens förklara.
Men så sjuuuukt härlig och frän stil. Måste fan bli bra på det där!

statistik

Min statistik stiger och stiger. Det är UNDERBART! Tack för att ni tar er tid att klicka in hit.
Ibland tittar jag ledsamt på den blåa pricken som ser så jäävla låg ut. Men sen visar den typ 50-60 pers och då blir jag överraskad att lägsta punkten visar så mycket. Så ni är fantastiska.

Puss!


today, tomorrow.

Dansat lite jazz & hiphop. Dansat i 'ring' för första gången. Hängt upp gardiner. Målat i Alex rum. Fixat paket åt syrran. Duschat. Nu gå till ica och posta paket och hitta något att äta.

Imorgon har vi vår första gästlärare, Joaquin Perez – Hype/HipHop.

-


åland idag, stockholm ikväll.


jag tror inte att din milkshake brings all the boys to the yard..


saturday


stela muskler

Mina övre magmuskler är lite uppsvällda och stela av träningsvärk. Den där bulan är något nytt och spännande.

Hemläxa

Jag har fått en läxa! Tänk sig. Till nästa fredag. Läxan är att lyssna på hiphop. Samt att börja bygga combos till den berömda, efterlängtade batteln som är 2 Oktober! Gooosh.
Jag fortsätter att gilla läget!

Idag har vi haft balett och hiphop. Vi improviserade i 1,5 timme på hiphopen, lärde oss förstå musiken grundligt, improviserade för varann och battlade liiite smått. AH!

Nu är jag hemma på kobben till söndag

torsdag

Modernt och hiphop stod på schemat även idag.
Började jobba med koreografi på hiphopen, hihii kommer bli klurigt. Fast fränt.

Idag har jag inhandlat mina första balettskor. Imorgon har vi balett 1,5h. Intressant.

Sen kommer vi börja öva på improvisation och battle teknik. Spännande och lite läskigt.

Ikväll ska Anna & Anni komma hit, imorgon kommer jag hem efter skolan!
Så ser ni någon som kommer med båten 18.00 som är svettig, röd i ansiktet och har stora kläder så är det bara jag.

3 dagar med dans har passerat och..


me like.

Modernt: Improvisation, svinit roligt!
Hiphop: Lärde oss nya grundsteg och lite locking.

Nu drar jag iväg på kvällskurs i HOUSE!

RSS 2.0